Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИма предатели, тези партии, които ни предадоха, са

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИма предатели, тези партии, които ни предадоха, са
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Тези, които ни предадоха, са партии на интереса

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Има предатели, тези партии, които ни предадоха, са партии на интереса. Защото задоволително видяхме какво е тяхното държание в последните седмици, в случай че направихме всички взаимни отстъпки, които бяха опция да бъдат направени, по време на договарянията. Когато имаше срещи и на експертно равнище тук в постройката на Народното събрание, и диалози по политики и цели, всичко се препокриваше на 100%. След като обаче някогашният министър на Борисов излезе на трибуната на Народното събрание и прочете една много съмнителна декларация, всичко се обърна.

Това сподели Станислав Балабанов от " ИТН " за Нова Тв. 

Оттам нататък, виждате, техният блян беше само, отново дублирам, само да се опитат да се докопат по някакъв метод до властта, т.е. целите по-скоро за тях бяха на назад във времето, а ползата им беше по-скоро ориентиран към съответни постове във властта и ще го потвърдя. Защо в този момент увъртат и  приказват по какъв начин на трети мандат щели да договарят с нас. На каква база ще договарят, откакто претопиха политиките си на 100% и желаеха да има единствено техни министри. Те използваха Петър Илиев единствено за мотив. Те не бяха съгласни и с други министри. С тези партии повече няма да преговаряме. Те постъпиха по низък и изменнически метод. Отиваме на избори и там ще се вземат решение нещата, такава е демокрацията, сподели още Станислав Балабанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР